torstai 21. huhtikuuta 2011

miksi hymyilin


♥ Teitä on jo yli 70. Kiitos. Niin kuin ihan oikeasti.
♥ Joku laahaili Kallion katuja valtavan kameransa kanssa ja kysyi englanniksi saako punatakkisen tytön polttaa filmille. Kyllä sai. Piparkakkutalon kylkeen jäi jäljet varjostani.
♥ Filosofityttö kävi Helsingissä ja lupasi että saan karata sen luokse Kouvolaan ihan milloin vain. Ja lainasi jänniä kirjoja. Ja kirjoitti käteeni Kunhan trollaan!!!.
♥ Robert Smithillä on tänään syntymäpäivä.
♥ En ole käyttänyt tulitikkuja kolmeen päivään. En ole rikkonut mitään ketään kolmeen päivään. En ole nauranut (hysteerisesti vähän kuin tragikomedioissa) kolmeen päivään. Se on melkein ennätys.
♥ Appelsiinisorbettia aamupalaksi ja vadelmajäätelöä puoli kahdelta. Se ei tuntunut kovin pahalta. Ollenkaan.
♥ Shotgun Club,Veil Veil Vanish ja Dino Mansik ovat suloisinta musiikkia vähään aikaan.
♥ Joku II oli kirjoittanut kaulaansa suukko tähän. Ä:n pisteet olivat sydämiä, mä leikin sokerikohtauksia bussin ajaessa ohi ja hyräilin vähäsen.
♥ Varpaankynsissäni on sata opaalinsirpaletta, ne hohtavat jos kävelee mustesilmälätäköissä ilman kenkiä. Jos uskallan, teen niin kohta. Ehkä. Joo.
♥ Puhun sinisiä ja olen muutenkin ihan violetti.


[he he]

pelkään vain varastaneeni tämän päivän joltakulta

5 kommenttia:

  1. (arvaa mitä, minä asun Kouvolassa.)

    VastaaPoista
  2. tunnen itseni tosi satunnaiseksi, mutta mun on pakko kysyä, että kuka piirtää noin nätisti?

    VastaaPoista
  3. Asun asun, niin oikeasti kuin vain voi asua. Tästä lähin kuljen kaduilla pää pystyssä toivoen näkeväni edes vilauksen sinusta. Sillä sinusta minä pidän.

    VastaaPoista
  4. varastit tai et, pidä tosta päivästä kiinni :) ah tykkään postauksista jotka on täynnä altkolmesydämiä, mikset synkkis tee niitä useammin 8<

    VastaaPoista
  5. No okei epänätisti sanottuna se kummitustalo on meidän kakkosasunto/ympärivuotinen kesämökki keskellä ei-mitään, mutta siellä nurkissa kuuluu aina meteliä niin sovitaan että entisen omistajan kurttunaamainen haamu kolistelee siellä. Mitä elämä olisikaan ilman romantisointia häh?

    (...ja blogisivun hassusti venähtäminen ei harmita yhtään ei, kommentteja on aina kiva lukea (:)

    VastaaPoista

parsi minut kasaan