perjantai 4. maaliskuuta 2011

her electro blue voice



Verenkierto. Terveydenhoitaja ripustaa käsivarteen (oikeaan, siihen kauniimpaan) piuhoja ja näyttää kummastuneelta tuijottaessaan liian pientä lukemaa digitaalinäytöltä, kulkeeko noin alhainen verenpaine suvussa vai urheiletko paljon, tuollainen tosin lupaa pitkää elämää, iloitsisit, ja mä vain pudistan päätäni ja nyin olkapäät piiloon hiusten taakse. Saatat sitten pyörtyillä jos jäät seisomaan liian kauaksi aikaa paikoillesi, naurahdus. Pinkit post-it-laput kirkuvat niin lujaa että ne on pakko pudottaa lattialle. Mulla on uudet punaiset maiharit ja riitasointuja peittämässä hymykuopat.

Joku on kirjoittanut koulun vessan oveen Ihmiselle maailmanloppu on se, että hänen lajinsa kuolee sukupuuttoon. Siksi sen täytyy. --- Piirsin indigonsinisellä huopakynällä sydämiä puupintaan.

Hampaat. Äiti katsoo kun kuljen tuttua reittiä lääkekaapille ja ravistan valkoisia syliini niin ettei satu enää niin paljon väärästä kohtaa ja silmät valehdellaan pysymään kuivina. Käskee avaamaan suun ja hymyilemään niin että helmiäinen hohtaa keittiön seinille asti -

 ei viisaudenhampaat aiheuta oikeasti noin kovaa kipua, teeskentelet, huomenna kyllä varaan ajan hammaslääkärille ja sun suuhun tungetaan ainakin miljoona poraa ja skalpellia ja hammaslangasta hirttosilmukoita fluoria xylitolkohtaus kutittaa äänihuulet yskimään

Laahustettuani takaisin huoneeseeni osasin kerrankin olla iloinen siitä että koko talo tulee olemaan ensi viikon ihan hiljainen ja olohuoneesta kaikuvat naurahdukset  katoavat kauas kauas Berliiniin. Olen kovin yksin.

4 kommenttia:

  1. minäkin olen yksin.
    jos tietäisin miten, tulisin sinne luoksesi.

    olisimme kaksi yksinäistä yhdessä.

    VastaaPoista
  2. hurjaa, kaunista ja hurjan kaunista tekstiä as always. perustuuko tositapahtumiin, pitäisikö huolestua? 8<< en halua nauttia lyyrisyydestäsi mielen(ja muunkaan)terveytesi kustannuksella.

    (helmi-täti huolehtiva täällä hei, mutta oikeasti)

    VastaaPoista
  3. Helmi, ei tarvitse huolestua, ihan tosi. Vaikka mua kiukuttaakin omistaa näin tyhmät hampaat ja kipuilukoomailun vaikutus takuulla näkyy myös mielenterveydessäni jos tätä jatkuu vielä viikonkin. Pah.

    Mutta kiitos ja sydän (♥), mulle tulee aina hassun kiva olo kommenteistasi. (Ja pst, tekisit itsellesi blogin. >:)

    VastaaPoista
  4. utuseni, pelkkä päiväkirja riittää toistaiseksi. but some day, one day...

    VastaaPoista

parsi minut kasaan