maanantai 30. elokuuta 2010

haavaheinää


Hss ja hyss, jos repii silmäluomensa rikki, ei voi nukkua enää koskaan. Niin voisin tehdä, tai sitten nukahtaa sadaksi vuodeksi ja upota lakanan läpi sellaiseen maailmaan, jossa on olemassa vain yläkertoja ja autoteitä, joiden keskellä saa kävellä ilman kenkiä. Ja tyhjiä käytäviä, joita liukua päästä päähän sukkasillaan.

En ehkä osaa nukkua enää yksin
tai sitten en vain halua
tai edes yritä

mutta sekin on aika hankalaa

Korvalehteni palavat tomuksi aina päivisin
öisin kuuntelen seinien läpi musiikkia jota ei ole
mietin
kuka naapureista osaisi laulaa korkeat nuotit särkymättä?

minä saatan mennä rikki pelkästä puheesta
joten hyss
joohan?

(Ranteeseeni piirretty punainen sydän haalistuu enkä uskalla nähdä sitä päivää kun se on kadonnut minulta ihan kokonaan. Se on ehkä jo huomenna.)

5 kommenttia:

  1. Yksin nukkuminen on kamalaa. Varsinkin kun on tottunut siihen että vieressä on joku, ja sitten siinä ei olekaan kuin ihmisen muotoinen tyhjyys.

    Kirjoitat muuten äärettömän kauniisti.

    VastaaPoista
  2. Hei tämä on aika itsekästä mutta oli kiva lukea tätä blogia kun olin vielä melkein ainoa kommentoija ja sain kaiken bloggaajan kommentteihinvastaamishuomion :D nyyh lumihiutaleasemani on uhattuna. (Älkää kommentoijat nyt vain lopettako kommentoimista! On kiva että muutkin ihmiset ovat löytäneet näin nätin blogin!) ja tarvitseeko sanoakaan että ihanan nyrjähtänyttä tekstiä?

    VastaaPoista
  3. Aurinkosuussa, niin, ihmisen muotoiset tyhjyydet ovat kaikista hirveimpiä ja sellaisia, joita ei tahtoisi jaksaa päivääkään. Kiitos sanoistasi, ne merkitsevät paljon. ♥

    Helmi, äää, olen hymyillyt ainakin minuutin tosi typerästi, olet ihan hassu! Muistan itsekin kun olit suunnilleen ainoa kommentoija ja olen hurjan iloinen että olet jaksanut lukea blogejani näin pitkään, kiitos siitä. Mukavaa että olet siellä.

    VastaaPoista
  4. Arvaa antaako yllä oleva kuva sinusta mielikuvan Murnaun Nosferatusta! Muuten sun blogia ei näe tällainen vanhus lukea yhtään. Kirkkaampi fontti käyttöön.

    VastaaPoista

parsi minut kasaan